Yoga Safari

Sensing Africa is opgericht door Pieter, zelf ook safari gids en yogi.

Door zijn specialisatie in wandelsafari's kan hij zijn passie voor kleinere schatten in de natuur delen (planten, bloemen, insecten, spoorzoeken...).

Het doel van het concept is om mensen maximaal onder te dompelen in de Afrikaanse wildernis. Hij gelooft dat dit het best gaat op een actieve manier.

Te voet, te paard, met de mountainbike...

Dat yoga in al zijn vormen een positief effect heeft op de gezondheid is geen verrassing. Dat ditzelfde geldt voor buiten zijn in de natuur is evenmin een verrassing. Daarom besloot Pieter dit te combineren in Yoga Safari Retreats. 

 

 

YOGA 

Een groot deel van je verblijf wordt besteed aan yoga, meditatie, relaxatie of een combinatie onder begeleiding van een professional. Vaak worden deze momenten voorzien in de ochtend bij de opkomst van de zon. Alle niveaus welkom!

 

SAFARI

De overige tijd gaat naar het ontdekken van de ruwe natuur. Dat kan te voet, met de jeep, te paard of met de mountainbike. Wandel-safaris staan voor een intense manier van ontdekken. Indien gewenst kan Pieter bijdragen om een maximale beleving te garanderen aangezien hij een gecertificeerde wandelgids is voor  gebieden met de Big 5:

- olifant, leeuw, neushoorn

- buffel, luipaard                    

 

LOCATIES 

Een Yoga Retreat kan doorgaan in een hoogwaardige lodge met alle comfort, een tentenkamp zonder omheining te midden van de natuur en alles daartussen. 

Ten tijde wordt u omringd door hoogopgeleide professionals in Zuidelijk- en Oost-Afrika.

 

100% RETREAT of COMBINATIE

Een Yoga Retreat valt te combineren met een rondreis waarbij een privégids zoals Pieter een mogelijkheid is. Zo krijgt u maximale waarde uit uw reis met minimale zorgen. 

Paardrijden, jeep, fietsen, avontuur...

 

ONTDEK JEZELF

MET SENSING AFRICA

 

CONTACT Pieter vandenBroucke

Whatsapp: +32472609105

Email: retreat@sensingafrica.com

www.sensingafrica.com