Fysieke & mentale welzijn op & top

EN WAAROM HET BELANGRIJK IS OM EEN OPTIMALE GEZONDHEID TE HEBBEN

Wel nu, ik stond er nooit bij stil dat vanuit mijn fysieke kern ook daar alles zo zuiver mogelijk kan zijn. Zodat mijn gehele lijf totaal zoals de natuur het bedoeld heeft zal functioneren. Dus zonder ontstekingshaarden en met een soepel doorlatende celwand zou alles beter zijn voor mij! Want alles begint vanuit jezelf.

 

Dik een half jaar terug kwam ik in contact met de natuurlijke suppletie. Het bracht mijn omega 6 en omega 3 helemaal terug in balans. Mijn katalysator is weer aan!

Dit is super om te weten en bracht zekerheid en goede zin met zich mee!  In de tijd dat ik de eerste "balanstest"  opstuurde naar het vetzuren lab "VITAS" in Oslo dacht ik op dat moment wel aardig uit de test zou komen. Omdat ik best gezond at. Eerlijk gezegd met vlagen moest ik toch weer ergens op afreageren dus de bovenste plank van de kast lag toch wel volgeladen met quiltypleasures! Maar ook zo tijdens de dag was ik moe en deed even een tukje. Een aantal dagen de maand liep ik als een mummie met rode ogen en barstende koppijn hangend door het huis. Nooit kocht ik consistent gezondheidspreparaten maar ik dacht:" ik reik naar de 50 dus kom op"! Het is nu alles of niets... 

Klik op onderstaande:

Ontdek de route naar balans