Voel je zeker en relaxed!

Gepubliceerd op 3 maart 2021 om 09:09

Ik moedig je aan om je best te doen om jezelf en dierbaren te beschermen tegen ziek worden. Dus hoe moeten we proberen te voorkomen dat we ziek worden en hoe kunnen we in deze tijden ons immuunsysteem versterken?

In deze  C-tijd horen we wat de beste kans is om virussen en verkoudheden te omzeilen… Hieronder zijn 5 algemene tips opgesomd om het immuunsysteem te versterken. Door deze maatregelen te nemen, is ziekte te voorkomen of symptomen te verminderen.

 1. Oefen goede hygiëne

Gewoon je handen wassen minstens 20 seconden met zeep en warm water zo vaak mogelijk. Het is een tijdloos advies om ziekte te helpen voorkomen, aangezien de meeste verkoudheidsvirussen worden verspreid door direct contact. Je doet dit waarschijnlijk al, maar het is belangrijk om eerst de basis te bespreken.

 1. Geef prioriteit aan lichaamsbeweging als je je goed voelt

Hoewel koudere maanden u binnen kunnen houden, mag je  proberen regelmatig te oefenen als u geen symptomen vertoont . Hartverscheurende, aërobe bewegingen helpen de natuurlijke virusdodende cellen van uw lichaam te vergroten. Met elke zweetsessie bouw je de kracht op die helpt voorkomen dat je ziek wordt. Als je een van die mensen bent die zich niet kan veroorloven om ziek te worden, verplaats dat lichaam dan. Maar als je gevaar loopt vanwege ernstige gezondheidsproblemen, raad ik je ten zeerste aan om het rustig aan te doen en je te concentreren op normale wandelingen, als dit momenteel mogelijk is in het land.

 1. Eet een gebalanceerd dieet

In tijden dat we ons concentreren op het leven thuis en onnodige sociale activiteiten vermijden, raad ik je aan om je best te doen om de koelkast met gezond voedsel te vullen. Eet voedsel dat rijk is aan voedingsstoffen, waaronder groenten, fruit, volkorenproducten en magere eiwitten. Goede vetten en complexe koolhydraten helpen het immuunsysteem in topconditie te houden.

Zet deze voedingsmiddelen op je boodschappenlijstje:

 • Donkere bladgroenten
 • Avocado's
 • Peulvruchten
 • Zalm
 • Eieren
 • Rijst
 • Zetmeelrijke groenten

 

 1. Natuurlijk ontstressen

Ontdek verschillende manieren om stress te verminderen zonder het lichaam te belasten. Wanneer je ontspant, wordt het immuunsysteem sterker - dus een goede nachtrust is essentieel om het immuunsysteem optimaal te laten functioneren. Probeer je te concentreren op een powernap als dit mogelijk is, meditatie, lezen, naar muziek luisteren, wandelen, stretchen op een yogamat, visualisatieoefeningen, koken, tijd zonder scherm of experimenteren met een nieuwe hobby.

Als je moeite hebt met ontspannen of slapen, probeer dan Viva + , een volledig natuurlijk voedingssupplement dat is ontwikkeld om stress te verlichten, de stemming te verbeteren en het gevoel van welzijn te vergroten. Het ondersteunt een gezond zenuwstelsel en de hersenfunctie en draagt bij aan het verminderen van vermoeidheid en moeheid. Viva is een combinatie van affron®, een gestandaardiseerd en gepatenteerd extract van pure premium kwaliteit saffraan stempels ( Crocus sativus L ) uit Spanje, vijf B-vitamines, jodium en vitamine C.

 1. Ondersteun uw dieet met een natuurlijk voedingssupplement dat uw immuunsysteem versterkt

Zelfs als je goed eet, mis je mogelijk essentiële voedingsstoffen. 

Xtend +  is ons meest geavanceerde immuun- en voedingssupplement dat je kunt nemen. Het is een veganistisch, volledig natuurlijk geavanceerd immuun- en voedingssupplement dat is ontwikkeld om het aangeboren immuunsysteem te ondersteunen. Het bevat micro- en fytonutriënten, waaronder 22 essentiële vitamines en mineralen, evenals gezuiverde 1-3, 1-6 bèta-glucanen afkomstig van bakkersgist.

Met deze 5 tips geloven wij dat je je best kunt doen om jezelf en  dierbaren te beschermen om ook je gezondheid te behouden. Bovendien stimuleert je het immuunsysteem, waardoor het lichaam in een moeilijke periode als deze sneller kan herstellen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.